Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

Blog

Δημόσια διοίκηση μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά στη Δημόσια Διοίκηση

Δημόσια Διοίκηση

Διάρκεια: 1 έτος

Γλώσσα Διδασκαλίας: Αγγλικά ή Ιταλικά

Δίδακτρα: 3200€

Πανεπιστήμιο: Marconi University

To μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκηση παραδίδεται εξ αποστάσεως με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης. Ο κλάδος της Δημόσιας Διοίκησης είναι αρκετά πολύπλοκος και απαιτεί τη συνδρομή επαγγελματιών οι οποίοι έχουν την ικανότητα να διοικούν, να οργανώνουν στρατηγικές, να επικοινωνούν με ευκολία και να κατανοούν τις λειτουργίες της διακυβέρνησης. Αυτά ακριβώς προσφέρει και το master στην Δημόσια Διοίκηση, και επιπλέον παρέχει στους συμμετέχοντες μια γενικότερη σκοπιά της απαιτητικής επιστήμης της διοίκησης.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ


Δημόσια Διοίκηση στη Γενική Διοίκηση (DMPA)

Διάρκεια: 1,5 έτος

Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά

Δίδακτρα: 5000€

Πανεπιστήμιο: Νεάπολις Πάφου

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Γενική Διοίκηση στοχεύει στην παροχή σπουδών υψηλής ποιότητας με αποδέκτες όσους φιλοδοξούν να γίνουν ηγέτες στον τομέα αυτό.

Το Πρόγραμμα Σπουδών καθοδηγεί τους φοιτητές στην εμπειρική προσέγγιση της Γενικής Διοίκησης, έτσι ώστε η νέα γνώση και εξειδίκευση που αποκτάται να αναμιγνύεται με τις εμπειρίες των συμμετεχόντων μέσα από τη μελέτη πραγματικών προβλημάτων της καθημερινότητας και ειδικότερα των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας. Η προσέγγιση αυτή καθίσταται δυνατή δεδομένου ότι θεματολογία του συγκεκριμένου Προγράμματος σχεδιάστηκε με τρόπο που να διερευνά τα βασικά στοιχεία της δημόσιας πολιτικής, στα πολλαπλά αυτά πεδία και να προετοιμάζει τους φοιτητές να αναλάβουν διαρκώς αυξανόμενες σύνθετες ευθύνες στον τομέα αυτόν.


Δημόσια Διοίκηση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας (DMPA)

Διάρκεια: 1,5 έτος

Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά

Δίδακτρα: 5000€

Πανεπιστήμιο: Νεάπολις Πάφου

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας στοχεύει στην παροχή σπουδών υψηλής ποιότητας με αποδέκτες όσους φιλοδοξούν να γίνουν ηγέτες στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Το Πρόγραμμα Σπουδών καθοδηγεί τους φοιτητές στην εμπειρική προσέγγιση της Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας, έτσι ώστε η νέα γνώση και εξειδίκευση που αποκτάται να αναμιγνύεται με τις εμπειρίες των συμμετεχόντων μέσα από τη μελέτη πραγματικών προβλημάτων της καθημερινότητας. Η προσέγγιση αυτή καθίσταται δυνατή δεδομένου ότι η θεματολογία του συγκεκριμένου Προγράμματος σχεδιάστηκε με τρόπο που να διερευνά τα βασικά στοιχεία της Δημόσιας Πολιτικής για την Υγεία, στα πολλαπλά αυτά πεδία και να προετοιμάζει τους φοιτητές να αναλάβουν διαρκώς αυξανόμενες σύνθετες ευθύνες στον τομέα αυτόν.


Δημόσια Διοίκηση στην Εκπαιδευτική Διοίκηση (DMPA)

Διάρκεια: 1,5 έτος

Γλώσσα Διδασκαλίας: Ελληνικά

Δίδακτρα: 5000€

Πανεπιστήμιο: Νεάπολις Πάφου

Ο σκοπός του παρόντος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών είναι να προετοιμάσει και εξειδικεύσει στελέχη της εκπαίδευσης, τα οποία υπηρετούν ήδη ως μάχιμοι εκπαιδευτικοί, διευθυντές, σχολικοί σύμβουλοι, υπεύθυνοι εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, ή ως διοικητικά στελέχη εκπαιδευτικών υπηρεσιών και φορέων, προϊστάμενοι εκπαιδευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης και δια βίου μάθησης, κλπ. ή όσους πρόκειται να απασχοληθούν στον εκπαιδευτικό τομέα σε όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών και διοικητικών δραστηριοτήτων, προσφέροντας γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες στη διοίκηση των εκπαιδευτικών οργανισμών στο πλαίσιο της τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εκπαιδευτική  Διοίκηση (MΕA) στοχεύει να αναπτύξει στους φοιτητές την ικανότητα έρευνας και ανάλυσης, σύνθεσης και δημιουργικότητας, τονίζοντας παράλληλα τη ζωτική σημασία της πληροφόρησης και της τεχνολογικής ανάπτυξης, και ευαισθητοποιώντας τους σε ηθικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και διεθνή προβλήματα που επηρεάζουν τη ζωή και τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων, οργανισμών και υπηρεσιών. Στοχεύει επίσης στην παροχή σπουδών υψηλής ποιότητας με αποδέκτες όσους φιλοδοξούν να γίνουν «ηγέτες» στον τομέα αυτό και προετοιμάζει τους φοιτητές/τριες να αναλάβουν διαρκώς αυξανόμενες και σύνθετες ευθύνες στον τομέα αυτό.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διαβάστε επίσης