Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

Δίκτυο Συνεργατών

Δίκτυο Συνεργατών

Δίκτυο Αντιπροσώπων

Αναζητούμε αξιόλογους συνεργάτες για την προώθηση των προγραμμάτων μας! Η Center of Academic Research & Studies (CE.A.R.S) είναι μια κορυφαία εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Με έδρα την Ελλάδα και παρουσία σε διάφορες χώρες, αναζητούμε συνεχώς να επεκτείνουμε το δίκτυο μας.

Παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε φοιτητές και προάγουμε ακαδημαϊκά προγράμματα που είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. Αναζητούμε προσεκτικά συνεργάτες που θα μας βοηθήσουν να προωθήσουμε τα προγράμματά μας, συμπεριλαμβανομένων σεμιναρίων, προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και διδακτορικών προγραμμάτων.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος του δικτύου μας ως αντιπρόσωπος, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα και ο υπεύθυνος του αντίστοιχου τμήματος θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Συνεργαστείτε μαζί μας σήμερα και συνδράμετε στην προαγωγή της ακαδημαϊκής εξέλιξης. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να συνεργαστούμε μαζί σας!

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συνεργάτη

Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Καθηγητές

Η εταιρεία μας, Center of Academic Research & Studies (CE.A.R.S), αναζητά συνεργάτες εισηγητές για τη διεξαγωγή σεμιναρίων. Εάν είστε κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε.

Η εργασία πραγματοποιείται online, προσφέροντας σας ευελιξία. Αν σας ενδιαφέρει να γίνετε μέρος της ομάδας μας, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και επισυνάψτε το βιογραφικό σας σημείωμα, καθώς και τις εισηγήσεις σας.

Η αξιολόγηση των υποψηφίων θα γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη συμπλήρωση της φόρμας και την αξιολόγηση των δυνατοτήτων σας.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθηγητή

Παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!