Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

Blog

Μεταπτυχιακά για ψυχολόγους

Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Δικαστική Έρευνα

Το Μεταπτυχιακό στην Δικαστική Έρευνα παρέχει στους φοιτητές τις βασικές γνώσεις στα δικαστικό-νομικά και ψυχολογικό-εγκληματολογικά πεδία με εστίαση στις επιτελικές και ερευνητικές τεχνικές. Αυτή η ειδικότητα αποδεικνύεται ιδιαιτέρως σημαντική κυρίως λόγω των μεταβαλλόμενων πλαισίων στη διεθνή έρευνα και διαδικασία.

Στο τέλος του προγράμματος οι φοιτητές θα αποκτήσουν βασικές γνώσεις στην ψυχολογική και εγκληματολογική επιστήμη ταυτόχρονα με την κατανόηση των ερευνητικών μεθόδων που αφορούν τη χρήση πολύπλοκων δεδομένων, τη δημιουργία προφίλ εγκληματιών και της ερευνητικής ανάλυσης. Θα μπορούν να διαχειρίζονται μεθόδους και τεχνικές μαζί με ιδιωτικούς και δημόσιου διοικητές, με αστυνομικές αρχές και ιδιωτικούς ερευνητές.

Διάρκεια: 1 έτος

Δίδακτρα: 3200€


Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογική Επιστήμη

Το  εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογική Επιστήμη είναι ενός έτους (ημερολογιακού) και παραδίδεται με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης. Εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο.

Το Μεταπτυχιακό στην Εγκληματολογική Επιστήμη προετοιμάζει τους φοιτητές για επαγγελματική σταδιοδρομία  στα διακαστικο-νομικά και ψυχολογικο-εγκληματολογικά πεδία και παράσχει εξειδικευμένη γνώση για την ανάλυση χαρακτηριστικών μορφών αποκλινουσών συμπεριφορών και εγκλημάτων. Οι υπηρεσίες εξειδικευμένων ατόμων στους τομείς της ψυχολογίας, κοινωνιολογίας και εγκληματολογίας είναι σε μεγάλη ζήτηση μέσα στο σωφρονιστικό σύστημα.

Διάρκεια: 1 έτος

Δίδακτρα: 3200€


Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό στην Οικογενειακή Συμβουλευτική

Το Μεταπτυχιακό στην Οικογενειακή Συμβουλευτική απευθύνεται σε επαγγελματίες που εμπλέκονται στην εκτίμηση και διαχείριση ενδοοικογενειακών  συγκρούσεων ειδικά αυτών που προκύπτουν από χωρισμούς και διαζύγια.

Το πρόγραμμα εφοδιάζει τους φοιτητές  εκτός των αρχών και στρατηγικών  της συμβουλευτικής και με διάφορες θεωρίες παρέμβασης ,από μεθοδολογικής και στρατηγικής άποψης, απαραίτητες για την ταυτοποίηση και αξιολόγηση της γονεϊκής ικανότητας και της παρέμβασης προς επίλυση διαφορών.

Διάρκεια: 1 έτος

Δίδακτρα: 3200€


Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία

Η Ψυχολογία είναι μια έκφανση του ανθρώπου από τότε που άρχισε να κατανοεί τον εαυτό του. Ψυχολογία είναι η μελέτη του ατόμου και πιο συγκεκριμένα του τρόπου που σκέφτεται, που δρα, που αντιδρά και αλληλεπιδρά. Καταπιάνεται με όλες τις μορφές συμπεριφοράς, σκέψεων, συναισθημάτων και κινήτρων που οδηγούν σε αυτή την συμπεριφορά.

Η Ψυχολογία είναι ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος κλάδος που μελετάται ενδελεχώς στα Πανεπιστήμια ενώ έχει περάσει πλέον και στα σχολεία. Αρχικά συνδέθηκε με τις φυσιολογικές λειτουργίες του ανθρώπινου εγκεφάλου και εξερευνά περιοχές όπως η μάθηση, η μνήμη και η φυσιολογική πνευματική εξέλιξη των παιδιών.

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους φοιτητές να ειδικευθούν στις ψυχολογικές και ψυχοθεραπευτικές επιστήμες, να εξοικειωθούν σε μεθόδους συμβουλευτικής σε άτομα, ζευγάρια, γονείς, οργανώσεις, κοινωνία, στην υποστηρικτική παρέμβαση και στην ενθάρρυνση και εξάσκηση με ομάδες και κοινότητες.

Διάρκεια: 2 έτη

Δίδακτρα: 4000€

Περισσότερες πληροφορίες εδώ


Εκπαιδευτική Ψυχολογία: Ανθρώπινη Ανάπτυξη και Μάθηση (MSc)

Το Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στην Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας εστιάζεται στη μελέτη των γνωστικών, συναισθηματικών και κοινωνικο-πολιτισμικών διαδικασιών που συνιστούν το υπόβαθρο της εκπαίδευσης και της δια βίου ανθρώπινης ανάπτυξης. Απευθύνεται στους εν ενεργεία ή εν δυνάμει εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση του φυσιολογικού κατά του αποκλίνοντος προτύπου ανάπτυξης και μάθησης. Ειδικότερα, το Πρόγραμμα αποβλέπει στη σε βάθος κατάρτιση των εκπαιδευτικών στους τομείς:

  • Των θεωρητικών προσεγγίσεων της μάθησης και των εκπαιδευτικών τους εφαρμογών.
  • Των μαθησιακών δυσκολιών, ιδιαίτερα στις εξελικτικές φάσεις της προσχολικής , σχολικής και εφηβικής ηλικίας, με απώτερο στόχο την ad hoc αντιμετώπιση τους ή την παραπομπή τους στα θεσμικώς αρμόδια όργανα.
  • Της κατά πεδίο ψυχολογικής ανάπτυξης με έμφαση στην προσχολική, σχολική και εφηβική ηλικία και την ενδοεξάρτηση της με τις μαθησιακές διαδικασίες.
  • Των κυριοτέρων εξελικτικών διαταραχών όπως αυτές εκδηλώνονται στην παιδική και την εφηβική ηλικία και των επιπτώσεων τους στο μαθησιακό αποτέλεσμα.
  • Των ταυτοτήτων φύλου και τη διασύνδεση τους με το σχολικό πλαίσιο.
  • Της συνειδητοποίησης του ρόλου που ασκούν οι πολιτισμικές και κοινωνικές παράμετροι στο πλαίσιο της αλληλεπίδρασης του εκπαιδευτικού με μαθητές και γονείς.
  • Των τεχνικών και των μεθόδων εκπαιδευτικής έρευνας.

Διάρκεια: 1,5 έτος

Δίδακτρα: 5000€

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διαβάστε επίσης