Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

Blog

Μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ηγεσία – Διοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων

Εκπαιδευτής ενηλίκων διδάσκει πέντε ενήλικες σε αίθουσα διδασκαλίας, ενώ εκείνοι συμμετέχουν με όρεξη στο μάθημα.

Η αυξανόμενη επίδραση που έχουν οι νέες τεχνολογίες στον τρόπο ζωής μας, καθώς και η ανάπτυξη των μέσων ενημέρωσης και μετάδοσης γνώσης έχουν οδηγήσει τον τομέα της εκπαίδευσης σε έναν διαρκή μετασχηματισμό και ενημέρωση του παραδοσιακού εκπαιδευτικού πλαισίου. Κατά συνέπεια, η ταχεία εξάπλωση των νέων τεχνολογιών και η παγκοσμιοποίηση της γνώσης, οδηγούν σε αναζήτηση νέων δεξιοτήτων από τα άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εκπαίδευσης.

Σκοπός Μεταπτυχιακού

Το μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ηγεσία, Διοίκηση και Νέες Τεχνολογίες ανταποκρίνεται σε αυτή την σημαντική διαδικασία της καινοτομίας στη διδασκαλία και μάθηση, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση στους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και τους διευθύνοντες.

Το μεταπτυχιακό έχει σχεδιαστεί για όσους αναζητούν ρόλους ως ηγέτες στον τομέα της εκπαίδευσης, εκθέτοντάς τους στην καινοτόμο έρευνα και την εμπειρία στην ηγεσία, διαχείριση και διοίκηση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Διδασκόμενο από έμπειρους επαγγελματίες και ερευνητές του τομέα, το πρόγραμμα ενσωματώνει τη θεωρία και την πράξη που επιτρέπει στους αποφοίτους να αποκτήσουν ακαδημαϊκές και πρακτικές δεξιότητες στην προφορική επικοινωνία, επίλυση προβλημάτων, κριτική σκέψη και οικοδόμηση ομάδων.

Στόχοι Μεταπτυχιακού

Με θεωρητική και πρακτική προσέγγιση, το πρόγραμμα αποκαλύπτει πώς οι πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας της πληροφορίας και της επικοινωνίας έχουν επηρεάσει το εκπαιδευτικό σύστημα, με ειδική αναφορά στα διδακτικά μοντέλα σχεδιασμού. Ειδικότερα, το μεταπτυχιακό προτίθεται να:

  • Προωθήσει τις πιο καινοτόμες τεχνο-εκπαιδευτικές μεθόδους και διδακτικά μοντέλα, ικανών να
    μεγιστοποιήσουν τη δημιουργική σκέψη και μάθηση.
  • Διευκολύνει την κατανόηση και τη χρήση των πιο κοινών διαδραστικών νέων τεχνολογιών και
    πολυμέσων, ως μέρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
  • Δώσει στους φοιτητές την γνώση να μεγιστοποιήσουν τη χρήση των νέων τεχνολογιών για τη βελτίωση των εκπαιδευτικών τους ηγετικών ικανοτήτων.

Πληροφορίες

  • Αναγνωρισμένο στην Ελλάδα
  • To μεταπτυχιακό παραδίδεται εξ αποστάσεως με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.
  • Η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Ελληνικά ή τα Αγγλικά και είναι διάρκειας ενός έτους
  • Οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο.

Ενδιαφέροντα Άρθρα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διαβάστε επίσης