Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

Blog

Μεταπτυχιακό στη δημόσια διοίκηση

Οι Δημόσιες υπηρεσίες και γενικά η οργανωτική δομή τους διαμέσου των οποίων βρίσκει εφαρμογή η Δημόσια Διοίκηση, απαιτεί την ικανότητα των επαγγελματιών του είδους να διαχειρίζονται υποθέσεις διοίκησης, διεύθυνσης, διακυβέρνησης και να κατέχουν δεξιότητες στα πεδία της οργανωτικής στρατηγικής, της επικοινωνίας και του management.

Η Διοίκηση δημόσιων υποθέσεων, απαιτεί όλο και περισσότερο επαγγελματίες που μπορούν να αντιληφθούν και να ερμηνεύσουν την πολυπλοκότητα των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτικών δεδομένων του κράτους και μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα των λειτουργιών, όπως και να εφαρμόσουν λειτουργικές και στοχευμένες λύσεις στο σωστό χρόνο.

Το μεταπτυχιακό παρέχει στους φοιτητές μια συστηματική και κατανοητή οπτική στην πολυπλοκότητα της επιστήμης της Δημόσιας Διοίκησης, συμπεριλαμβανομένης της γνώσης διεπιστημονικών πεδίων που ανήκουν στην οργανωτική, κοινωνικο-οικονομική και επικοινωνιακή οργάνωση. Ειδική προσοχή αφιερώνεται στα δομικά χαρακτηριστικά της δημόσιας οργάνωσης και τις λειτουργικές τους διαδικασίες όπως επίσης και στην σύνδεσή τους με μοντέλα και κανόνες που εναρμονίζονται με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

1476_nr3jΤο πρόγραμμα εξελίσσει επαγγελματίες ικανούς να κατανοήσουν την δυναμική τυπικών και θεσμικών δομών, να συνεργαστούν στην ίδρυση κατάλληλων και καινοτόμων στρατηγικών και να σχεδιάσουν αποτελεσματικές λύσεις. Τους παρέχετε μία συμπαγής θεωρητική και επικοινωνιακή κατανόηση που αφορά την διαδικασία αλλαγών μέσα στην διοίκηση ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν  στην αντιπροσώπευση των διοικητικών δομών στις δημόσιες σχέσεις.

Μέσω του Μεταπτυχιακού στη Δημόσια Διοίκηση, προωθείτε η επαγγελματική σταδιοδρομία και η πρόοδος της καριέρας όσων ενδιαφέρονται να καταλάβουν θέσεις στην δημόσια διοίκηση και τρέφουν έντονο ενδιαφέρον για τον δημόσιο τομέα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • Αναγνωρισμένο στην Ελλάδα
  • To μεταπτυχιακό  παραδίδεται εξ αποστάσεως με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.
  • Η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Αγγλικά και είναι διάρκειας ενός έτους.
  • Οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο.
Μεταπτυχιακό στη δημόσια διοίκηση

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διαβάστε επίσης