Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

Blog

Μεταπτυχιακό χωρίς αγγλικά

συγγραφη-διπλωματικης-εργασιας-μεταπτυχιακο

Τα παρακάτω εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά προγράμματα διδάσκονται στα Ελληνικά και η γνώση της αγγλικής γλώσσας δεν είναι προαπαιτούμενο

International MBA

To εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό διοίκησης επιχειρήσεων MBA είναι ενός έτους (ημερολογιακού) και παραδίδεται εξ αποστάσεως  με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Ελληνικά

Οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο.

Το μεταπτυχιακό διοίκησης επιχειρήσεων International MBA έχει σχεδιασθεί για άτομα που επιδιώκουν υψηλούς στόχους και επιθυμούν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα τους. Παρέχει τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες έτσι ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν να διοικήσουν ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών και δραστηριοτήτων της επιχείρησης όπως τα χρηματοοικονομικά, το ανθρώπινο δυναμικό, τις εργασιακές σχέσεις, το μάρκετινγκ, το ρίσκο, τις πωλήσεις και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Επίσης, είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να αναλάβουν ευθύνες γενικής διεύθυνσης ή να ξεκινήσουν μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Το πρόγραμμα αναπτύσσει ένα συνδυασμό ακαδημαϊκής γνώσης και πρακτικών δεξιοτήτων που έχουν σαν αποτέλεσμα να προσδώσουν στα στελέχη τις ικανότητες να διακριθούν στο υψηλότατο επίπεδο διοίκησης και τη στρατηγική λήψη αποφάσεων.


Εκπαιδευτική Ηγεσία, Διοίκηση & Αναδυόμενες Τεχνολογίες

Το μεταπτυχιακό έχει σχεδιαστεί για όσους αναζητούν ρόλους ως ηγέτες στον τομέα της εκπαίδευσης, εκθέτοντας τους στην καινοτόμο έρευνα και την εμπειρία στην ηγεσία, διαχείριση και διοίκηση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Διδασκόμενο από έμπειρους επαγγελματίες και ερευνητές του τομέα, το πρόγραμμα ενσωματώνει τη θεωρία και την πράξη που επιτρέπει στους αποφοίτους να αποκτήσουν ακαδημαϊκές και πρακτικές δεξιότητες στην προφορική επικοινωνία, επίλυση προβλημάτων, κριτική σκέψη και οικοδόμηση ομάδων.


Ψηφιακό μάρκετινγκ | Digital Marketing

Οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού αυτού θα μπορούν να επιδείξουν κριτική κατανόηση των κυρίως θεμάτων και ιδεών του διαδικτυακό Μάρκετινγκ, καθώς και την εφαρμογή τους στο διεθνές περιβάλλον. Παράλληλα θα μπορέσουν να βελτιώσουν την ικανότητά τους ως προς την επίλυση προβλημάτων, την αυτοέκφραση καθώς και την ανεξάρτητη θεώρηση εννοιών και δομών του εν λόγω τομέα. Σημαντικότατη επίσης είναι και η  ανάπτυξη των αναλυτικών και ερμηνευτικών τους δεξιοτήτων με  επίδραση στο χειρισμό και την κατανόηση των σύγχρονων τάσεων του Μάρκετινγκ.


Δημόσια Διοίκηση στη Γενική Διοίκηση (DMPA)

Το Πρόγραμμα Σπουδών καθοδηγεί τους φοιτητές στην εμπειρική προσέγγιση της Γενικής Διοίκησης, έτσι ώστε η νέα γνώση και εξειδίκευση που αποκτάται να αναμιγνύεται με τις εμπειρίες των συμμετεχόντων μέσα από τη μελέτη πραγματικών προβλημάτων της καθημερινότητας και ειδικότερα των προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας. Η προσέγγιση αυτή καθίσταται δυνατή δεδομένου ότι θεματολογία του συγκεκριμένου Προγράμματος σχεδιάστηκε με τρόπο που να διερευνά τα βασικά στοιχεία της δημόσιας πολιτικής, στα πολλαπλά αυτά πεδία και να προετοιμάζει τους φοιτητές να αναλάβουν διαρκώς αυξανόμενες σύνθετες ευθύνες στον τομέα αυτόν.


Δημόσια Διοίκηση στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας (DMPA)

Το Πρόγραμμα Σπουδών καθοδηγεί τους φοιτητές στην εμπειρική προσέγγιση της Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας, έτσι ώστε η νέα γνώση και εξειδίκευση που αποκτάται να αναμιγνύεται με τις εμπειρίες των συμμετεχόντων μέσα από τη μελέτη πραγματικών προβλημάτων της καθημερινότητας. Η προσέγγιση αυτή καθίσταται δυνατή δεδομένου ότι η θεματολογία του συγκεκριμένου Προγράμματος σχεδιάστηκε με τρόπο που να διερευνά τα βασικά στοιχεία της Δημόσιας Πολιτικής για την Υγεία, στα πολλαπλά αυτά πεδία και να προετοιμάζει τους φοιτητές να αναλάβουν διαρκώς αυξανόμενες σύνθετες ευθύνες στον τομέα αυτόν.


Δημόσια Διοίκηση στην Εκπαιδευτική Διοίκηση (DMPA)

Ο σκοπός του παρόντος Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών είναι να προετοιμάσει και εξειδικεύσει στελέχη της εκπαίδευσης, τα οποία υπηρετούν ήδη ως μάχιμοι εκπαιδευτικοί, διευθυντές, σχολικοί σύμβουλοι, υπεύθυνοι εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, ή ως διοικητικά στελέχη εκπαιδευτικών υπηρεσιών και φορέων, προϊστάμενοι εκπαιδευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης και δια βίου μάθησης, κλπ. ή όσους πρόκειται να απασχοληθούν στον εκπαιδευτικό τομέα σε όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών και διοικητικών δραστηριοτήτων, προσφέροντας γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες στη διοίκηση των εκπαιδευτικών οργανισμών στο πλαίσιο της τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εκπαιδευτική  Διοίκηση (MΕA) στοχεύει να αναπτύξει στους φοιτητές την ικανότητα έρευνας και ανάλυσης, σύνθεσης και δημιουργικότητας, τονίζοντας παράλληλα τη ζωτική σημασία της πληροφόρησης και της τεχνολογικής ανάπτυξης, και ευαισθητοποιώντας τους σε ηθικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και διεθνή προβλήματα που επηρεάζουν τη ζωή και τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων, οργανισμών και υπηρεσιών. Στοχεύει επίσης στην παροχή σπουδών υψηλής ποιότητας με αποδέκτες όσους φιλοδοξούν να γίνουν «ηγέτες» στον τομέα αυτό και προετοιμάζει τους φοιτητές/τριες να αναλάβουν διαρκώς αυξανόμενες και σύνθετες ευθύνες στον τομέα αυτό.


Διεθνείς Σχέσεις, τη Στρατηγική και την Ασφάλεια (MSc)

Σκοπός του Προγράμματος είναι να παρέχει στους φοιτητές ένα ευρύ πεδίο γνώσεων και κατανόησης των σύγχρονων διεθνών σχέσεων, με έμφαση σε ζητήματα στρατηγικής και ασφάλειας. Συνδυάζει αφενός την εις βάθος ακαδημαϊκή κατάρτιση σε μείζονα θέματα, θεωρίες και περιπτωσιολογικές μελέτες, και αφετέρου μία δομημένη διαδικασία εξοικείωσης με σύγχρονες συζητήσεις και εμπειρίες. Συνδυάζει, επίσης, τη θεωρητική με την πρακτική μέθοδο προσέγγισης των εξεταζόμενων ζητημάτων. Επιπλέον, διερευνά τους τρόπους με τους οποίους το εθνικό και το διεθνές επίπεδο διασυνδέονται από την επίδραση παραγόντων που άπτονται του εμπορίου, της οικονομίας, του περιβάλλοντος, της στρατηγικής, της ασφάλειας, της ιδεολογίας, του πολιτισμού και της ηθικής. Το Πρόγραμμα παρέχει μία στέρεη θεωρητική και εμπειρική κατανόηση του διεθνούς περιβάλλοντος ασφάλειας στη μεταψυχροπολεμική εποχή, συμπεριλαμβανομένων πτυχών όπως οι αιτίες των συγκρούσεων και της ειρήνης, η εμφάνιση νέων απειλών ασφάλειας, και η ύπαρξη πολλών διαφορετικών δρώντων στη αποτροπή συγκρούσεων, στη επιβολή και τη διατήρηση της ειρήνης. Τέλος, το Πρόγραμμα περιγράφει τους τρόπους με τους οποίους κρατικοί και μη κρατικοί δρώντες αναπτύσσουν στρατηγικές στο διεθνές περιβάλλον για ζητήματα ασφάλειας.


Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο των Επιχειρήσεων (LLM)

Στόχος του Προγράμματος Εξ Αποστάσεως Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο των Επιχειρήσεων είναι να αποτελέσει ένα επαγγελματικής εξειδίκευσης και πανεπιστημιακού επιπέδου πρόγραμμα για εκείνους που φιλοδοξούν να γίνουν επιτυχημένοι Νομικοί, Δικηγόροι, και Νομικοί Σύμβουλοι σε επιχειρήσεις και δημόσιους Οργανισμούς, στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο και γενικότερα στις σχέσεις Δικαίου και Οικονομίας. Ειδικότερα, απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες νομικούς, δικηγόρους, εταίρους ή συνεργάτες νομικών γραφείων ή εταιριών, νομικούς συμβούλους ή υπαλλήλους του δημοσίου ή οργανισμών και επιχειρήσεων του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα, τραπεζικούς υπαλλήλους αλλά και σε  όλους όσοι επιθυμούν  να κατανοήσουν τις τρομακτικές αλλαγές που συντελούνται στην οικονομία και στις διεθνείς και εσωτερικές  έννομες σχέσεις εξαιτίας της παγκοσμιοποίησης και της ευρωπαϊκής ενοποίησης.


Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (MBA)

Μέσω του εξ αποστάσεως μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων  (MBA in Tourism) του Πανεπιστημίου Νεάπολις της Πάφου οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μια καθολική και ολοκληρωμένη προσέγγιση της τουριστικής επιστήμης και ευρύτερα του κρίσιμου τομέα του τουρισμού. Η κατάρτιση του μεταπτυχιακού προγράμματος προσφέρει με σύγχρονο τρόπο τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις για την κατανόηση του τουρισμού ως κοινωνικό και οικονομικό φαινόμενο. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην οργάνωση και διοίκηση των επιχειρήσεων τουρισμού και φιλοξενίας και στη διαχείριση των τουριστικών προορισμών. Οι βασικοί άξονες γύρω από τους οποίους διορθώνεται το πρόγραμμα σπουδών είναι η βιωσιμότητα του περιβάλλοντος και η αειφόρος διαχείριση των τουριστικών οργανισμών, αξιοποιώντας την καινοτομία στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Οι φοιτητές αποκτούν έτσι τα κατάλληλα εφόδια ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι σύγχρονες τουριστικές επιχειρήσεις, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον, με ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις που επιφέρουν νέα μοντέλα εταιρικής διακυβέρνησης.


Εκπαιδευτική Ψυχολογία: Ανθρώπινη Ανάπτυξη και Μάθηση (MSc)

Το Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως στην Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας εστιάζεται στη μελέτη των γνωστικών, συναισθηματικών και κοινωνικο-πολιτισμικών διαδικασιών που συνιστούν το υπόβαθρο της εκπαίδευσης και της δια βίου ανθρώπινης ανάπτυξης. Απευθύνεται στους εν ενεργεία ή εν δυνάμει εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση του φυσιολογικού κατά του αποκλίνοντος προτύπου ανάπτυξης και μάθησης.


Ευρωπαϊκή Πολιτική και Διακυβέρνηση (MSc)

Ο στόχος του ΠΜΣ στην Ευρωπαϊκή Πολιτική και Διακυβέρνηση είναι να παρέχει ένα πρόγραμμα εξειδικευμένων σπουδών σε όλους όσοι φιλοδοξούν να γίνουν αποτελεσματικοί ηγέτες στις ευρωπαϊκές υποθέσεις τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να διερευνήσει τα κύρια στοιχεία των πολιτικών της ΕΕ και να προετοιμάσει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές να ανταποκριθούν στις πολύ υψηλές απαιτήσεις στη διπλωματία, στους διεθνείς οργανισμούς, στις διεθνείς σχέσεις και την ευρωπαϊκή πολιτική. Το βασικό πρόγραμμα δίνει έμφαση τόσο τις δεξιότητες όσο και τις γνώσεις που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση των υποθέσεων της ΕΕ και την εξειδικευμένη κατανόηση των διεθνών, ευρωπαϊκών και εθνικών ιδιαιτεροτήτων μέσα στις οποίες η πολιτική αναπτύσσεται και τα καθήκοντα καθορίζονται και αξιολογούνται.


Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία

Το Πρόγραμμα αποσκοπεί στη μεταπτυχιακή κατάρτιση και επιστημονική εξειδίκευση στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία με στόχο την απόκτηση περισσότερων επαγγελματικών εφοδίων και την ευρύτερη κατάρτιση ατόμων με ειδικά ενδιαφέροντα στο εν λόγω γνωστικό αντικείμενο. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε πτυχιούχους Φιλοσοφικών και Παιδαγωγικών Σχολών, καθώς και Τμημάτων Ιστορίας, Πολιτικής Επιστήμης, Κοινωνιολογίας, Διεθνών Σχέσεων, Ευρωπαϊκών Σπουδών, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Δημοσιογραφίας, Ελληνικού και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, και άλλων παρεμφερών Σχολών και Τμημάτων. Προσφέρει ευκαιρία επιμόρφωσης και επαγγελματικής ανέλιξης σε εκπαιδευτικούς, δημόσιους υπαλλήλους και άλλους επαγγελματίες αλλά και την ευκαιρία σε νέους αποφοίτους για εξειδικευμένη κατάρτιση. Επιδίωξή του είναι μια πιο ολοκληρωμένη κατανόηση του ιστορικού παρελθόντος, της σημασίας και της διάχυσής του στον σύγχρονο κόσμο.


Πληροφοριακά Συστήματα και τη Ψηφιακή Καινοτομία (MSc)

Το Μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα και τη Ψηφιακή είναι ένα καινοτόμο και πολυεπιστημονικό πρόγραμμα που ενσωματώνει τις γνώσεις σχετικά με την ανάπτυξη και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων με τη μελέτη των αναδυόμενων τεχνολογιών της ψηφιακής καινοτομίας. Παράδειγμα τέτοιων καινοτόμων τεχνολογιών είναι τα Μεγάλα Δεδομένα (Big Data),  το Δίκτυο των Πραγμάτων (Internet of Things), η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence), η Ρομποτική (Robotics) και το Blockchain. Επιδίωξη του Μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα και τη Ψηφιακή είναι να προσφέρει στον κάθε φοιτητή μια ολοκληρωμένη κατανόηση στο πώς να χρησιμοποιήσει την ψηφιακή τεχνολογία για την βελτίωση των επιχειρήσεων στη σημερινή ψηφιακή οικονομία και να διερευνήσει τη διαχείριση και την καινοτομία των τεχνολογιών της πληροφορίας. Οι εταιρείες αναπτύσσονται περισσότερο με βάση τις νέες τεχνολογίες και έτσι δημιουργείται μια κρίσιμη ανάγκη για επαγγελματίες που φέρνουν δεξιότητες τόσο στην επιχειρηματική διαχείριση όσο και στην τεχνολογία. Ο απώτερος στόχος του μεταπτυχιακού στα Πληροφοριακά Συστήματα και την Ψηφιακή Καινοτομία είναι να γεφυρωθεί το χάσμα μεταξύ επιχειρήσεων και τεχνολογίας, δίνοντας στους αποφοίτους μας ξεχωριστό πλεονέκτημα στην αγορά. Απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε πτυχιούχους Πληροφορικής, Μηχανικούς Υπολογιστών και Οικονομικών Σπουδών.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διαβάστε επίσης