Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

Εξ αποστάσεως σεμινάριο στην ασφάλεια στον τομέα των ξενοδοχείων και του τουρισμού

CE.A.R.S

100 ώρες

CE.A.R.S

Ελληνικά

ΔΩΡΕΑΝ

Γενικές Πληροφορίες

Το σεμινάριο στην Ασφάλεια στον τομέα των Ξενοδοχείων και του Τουρισμού απευθύνεται σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και λοιπές τουριστικές επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους σε θέματα ξενοδοχειακής και τουριστικής ασφάλειας.

Το σεμινάριο διεξάγεται στα ελληνικά, εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως (e-learning) και αντιστοιχεί σε 100 ώρες συμβατικής διδασκαλίας και προσωπικής ενασχόλησης.

Μετά το πέρας του προγράμματος δίνεται η δυνατότητα να λάβετε πιστοποιητικό ολοκλήρωσης από το CE.A.R.S με κόστος 70€

Σε ποιους απευθυνεται

Η επιμόρφωση απευθύνεται σε μόνιμους, εποχικούς αλλά και τους μαθητευόμενους ξενοδοχοϋπαλλήλους καθώς και σε όσους μελλοντικά θα αιτηθούν θέση εργασίας σε ξενοδοχειακή επιχείρηση και επιθυμούν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό προσόν.

Εξάλλου σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 216/2015(ΦΕΚΒ10) του Υπουργείου Τουρισμού η παρακολούθηση προγραμμάτων κατάρτισης από το 10% του προσωπικού του ξενοδοχείου αποτελεί βαθμολογούμενο κριτήριο στην κατηγοριοποίηση τους σε αστέρια.

Παράλληλα το σεμινάριο δύναται να μοριοδοτήσει εκπαιδευτικούς σε θέματα τουριστικής και ξενοδοχειακής ασφάλειας και οδηγεί στην απόκτηση Βεβαίωσης – πιστοποίησης παρακολούθησης ειδικευμένης επιμόρφωσης.

στοχοι

Η διάρκεια του προγράμματος είναι 100 ώρες και διδάσκεται εξ ολοκλήρου με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης. Οι 100 ώρες περιλαμβάνουν τους χρόνους μελέτης του εκπαιδευτικού υλικού, αναστοχασμού αναφορικά με τη θεματική, αλλά και μελέτης, έρευνας και συγγραφής των εργασιών.

Σκοπός του προγράμματος είναι να καταρτίσει τους εκπαιδευόμενους στα βασικά σημεία της ασφάλειας στον τομέα των ξενοδοχείων και του τουρισμού γενικότερα.

δομη

Το σεμινάριο αποτελείται από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

διαδικασια εγγραφης

Αρχικά θα πρέπει να κάνετε την εγγραφή σας στην πλατφόρμα σεμιναρίων του CEARS.

Στη συνέχεια, αφού μπείτε στην πλατφόρμα από το menu μπορείτε να επιλέξετε τα σεμινάρια ανά κατηγορία ή να ψάξετε με το όνομά τους.

Εφόσον βρείτε το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει μπορείτε να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας κάνοντας αυτοεγγραφή 

Έχετε ήδη λογαριασμό;

σχετικα προγραμματα

Το σεμινάριο στην Εκπαίδευση Προϊστάμενων Τμημάτων διεξάγεται εξ αποστάσεως, στα Ελληνικά και αντιστοιχεί σε 250 ώρες συμβατικής διδασκαλίας και προσωπικής ενασχόλησης. Αίτηση μπορούν να κάνουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι εφόσον έχουν τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου.

Πληρωμή

Μέσω Τραπέζης

Όνομα δικαιούχου: Αθανασοπούλου Η. – Κουνέλης Π. ΟΕ
Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα
Στοιχεία Λογαριασμού:

IBAN: GR92 0110 2250 0000 2254 4103 512

BIC / SWIFT CODE : ΕΤΗΝGRAA

Με Πιστωτική

Ενδιαφέρεστε για το Πρόγραμμα;

Συμπληρώστε την φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε μας στο facebook