Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

Μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων | International MBA

CE.A.R.S

1 ημερολογιακό έτος

Marconi University

Ελληνικά

3.200€

Γενικές Πληροφορίες

Το εξ αποστάσεως MBA είναι κατάλληλο για εσάς που αναζητάτε αναγνωρισμένη μεταπτυχιακή εκπαίδευση στο business administration από ένα κορυφαίο Πανεπιστήμιο με σύγχρονες τεχνικές διαδικτυακής εκμάθησης.

Η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Ελληνικά ή τα Αγγλικά και οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο. 

Το μεταπτυχιακό διοίκησης επιχειρήσεων International MBA έχει σχεδιαστεί για άτομα που επιδιώκουν υψηλούς στόχους και επιθυμούν να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα τους. Παρέχει τις κατάλληλες γνώσεις και δεξιότητες έτσι ώστε οι απόφοιτοι να μπορούν να διοικήσουν ένα μεγάλο εύρος λειτουργιών και δραστηριοτήτων της επιχείρησης. 

Όπως τα χρηματοοικονομικά, το ανθρώπινο δυναμικό, τις εργασιακές σχέσεις, το μάρκετινγκ, το ρίσκο, τις πωλήσεις και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών. 

Επίσης το συγκεκριμένο πρόγραμμα MBA, είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να αναλάβουν ευθύνες γενικής διεύθυνσης ή να ξεκινήσουν μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Το πρόγραμμα αναπτύσσει ένα συνδυασμό ακαδημαϊκής γνώσης και πρακτικών δεξιοτήτων που έχουν σαν αποτέλεσμα να προσδώσουν στα στελέχη τις ικανότητες να διακριθούν στο υψηλότερο επίπεδο διοίκησης και τη στρατηγική λήψη αποφάσεων.

ειπαν για εμας

πιστοποιηση cima

Η επαγγελματική πιστοποίηση CΙΜA απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες στον τομέα του management accounting. Management accounting είναι η μετάφραση της χρηματοοικονομικής και λογιστικής πληροφορίας με τέτοιο τρόπο ώστε να λαμβάνονται χρήσιμες επιχειρησιακές αποφάσεις.

H πιστοποίηση CIMA βοηθάει στην ανάπτυξη τόσο των τεχνικών όσο και των επαγγελματικών γνώσεων των επαγγελματιών του management. Οι εργοδότες παγκοσμίως εκτιμούν τις γνώσεις και τα προσόντα των πιστοποιημένων επαγγελματιών CIMA και αυτό αποδεικνύεται από μελέτες αμοιβών που έχει διενεργήσει το ινστιτούτο CIMA

Επαγγελματίες στον χώρο του management accounting. Επίσης πιστοποιημένοι CIMA συναντώνται στους χώρους των CFOs, CEOs και των συμβούλων management.

Ως απόφοιτοι του International MBA του Marconi University αποφεύγετε το αρχικό στάδιο εισαγωγής.

αναγνωριση IMBA

Αναγνώριση IMBA

προαπαιτουμενα εγγραφης

συχνεσ ερωτησεισ

Μπορείτε να γραφτείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε και να ξεκινήσετε άμεσα

Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε με την εγγραφή σας θα πρέπει να μας αποστείλετε τα παρακάτω έγγραφα με email στο [email protected]

1. Πτυχίο και Αναλυτική Βαθμολογία

2. Ταυτότητα

3. Βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά

Εφόσον λάβουμε τα έγγραφά σας και σας ενημερώσουμε ότι γίνατε αποδεκτός/-η για εγγραφή στο πανεπιστήμιο, για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας, θα πρέπει να καταλάβετε την πρώτη δόση από αυτές που θα συμφωνηθούν συν 90€ διαχειριστικό κόστος. Το διαχειριστικό κόστος δίδεται μία φορά στην αρχή των σπουδών σας. 

Με την μέθοδο της ασύχρονης τηλεκπαίδευσης.

Οι εξετάσεις διεξάγονται online

Ναι, η αποπληρωμή μπορεί να γίνει σε έως και 10 άτοκες δόσεις, χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας

Ό,τι χρειαστείτε θα σας δοθεί από το πανεπιστήμιο

σχετικα προγραμματα

Το εξ αποστάσεως σεμινάριο στη Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων διεξάγεται στα ελληνικά και αντιστοιχεί σε 250 ώρες συμβατικής διδασκαλίας και προσωπικής ενασχόλησης. Αίτηση μπορούν να κάνουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι εφόσον έχουν τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου.

Πληρωμή

Μέσω Τραπέζης

Όνομα δικαιούχου: Αθανασοπούλου Η. – Κουνέλης Π. ΟΕ
Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα
Στοιχεία Λογαριασμού:

IBAN: GR92 0110 2250 0000 2254 4103 512

BIC / SWIFT CODE : ΕΤΗΝGRAA

Με Πιστωτική

Ενδιαφέρεστε για το Πρόγραμμα;

Συμπληρώστε την φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε μας στο facebook