Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ηγεσία διοίκηση και αναδυόμενες τεχνολογίες

CE.A.R.S

1 ημερολογιακό έτος

Marconi University

Ελληνικά

3.200€

Γενικές Πληροφορίες

To εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην εκπαιδευτική ηγεσία, στη διοίκηση και τις αναδυόμενες τεχνολογίες είναι ενός έτους (ημερολογιακού) και παραδίδεται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Ελληνικά ή τα Αγγλικά και οι εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ιδανικό για εσάς που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε ένα online μεταπτυχιακό στην εκπαιδευτική ηγεσία, από ένα αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο. 

Σκοπός του είναι να παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση που προωθεί την εκπαιδευτική αλλαγή και την αποτελεσματική ηγεσία σε διάφορα επίπεδα του εκπαιδευτικού συστήματος.

ειπαν για εμας

σε ποιον απευθυνεται

Το μεταπτυχιακό έχει σχεδιαστεί για όσους αναζητούν ρόλους ως ηγέτες στον τομέα της εκπαίδευσης, εκθέτοντας τους στην καινοτόμο έρευνα και την εμπειρία στην ηγεσία, διαχείριση και διοίκηση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Διδασκόμενο από έμπειρους επαγγελματίες και ερευνητές του τομέα, το πρόγραμμα ενσωματώνει τη θεωρία και την πράξη που επιτρέπει στους αποφοίτους να αποκτήσουν ακαδημαϊκές και πρακτικές δεξιότητες στην προφορική επικοινωνία, επίλυση προβλημάτων, κριτική σκέψη και οικοδόμηση ομάδων.

Ευκαιριες καριερας

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους του Master περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται, σε διδασκαλία και διεύθυνση του σχολείου. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να εξετάσουν τα ακόλουθα πεδία:

διδακτρα

Τα συνολικά δίδακτρα ανέρχονται στα 3200€.

Για να διευκολυνθεί περαιτέρω η διαδικασία πληρωμής οι μαθητές μπορούν να προχωρήσουν σε αποπληρωμή σε δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

αναγνωριση

Αναγνώριση Εκπαιδευτικής Ηγεσίας

προαπαιτουμενα εγγραφης

συχνεσ ερωτησεισ

Μπορείτε να γραφτείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε και να ξεκινήσετε άμεσα

Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε με την εγγραφή σας θα πρέπει να μας αποστείλετε τα παρακάτω έγγραφα με email στο [email protected]

1. Πτυχίο και Αναλυτική Βαθμολογία

2. Ταυτότητα

3. Βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά

Εφόσον λάβουμε τα έγγραφά σας και σας ενημερώσουμε ότι γίνατε αποδεκτός/-η για εγγραφή στο πανεπιστήμιο, για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας, θα πρέπει να καταλάβετε την πρώτη δόση από αυτές που θα συμφωνηθούν συν 90€ διαχειριστικό κόστος. Το διαχειριστικό κόστος δίδεται μία φορά στην αρχή των σπουδών σας. 

Με την μέθοδο της ασύχρονης τηλεκπαίδευσης.

Οι εξετάσεις διεξάγονται online

Ναι, η αποπληρωμή μπορεί να γίνει σε έως και 10 άτοκες δόσεις, χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας

Ό,τι χρειαστείτε θα σας δοθεί από το πανεπιστήμιο

σχετικα προγραμματα

Πληρωμή

Μέσω Τραπέζης

Όνομα δικαιούχου: Αθανασοπούλου Η. – Κουνέλης Π. ΟΕ
Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα
Στοιχεία Λογαριασμού:

IBAN: GR92 0110 2250 0000 2254 4103 512

BIC / SWIFT CODE : ΕΤΗΝGRAA

Με Πιστωτική

Ενδιαφέρεστε για το Πρόγραμμα;

Συμπληρώστε την φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε μας στο facebook