Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

Πτυχίο ψυχολογίας εξ αποστάσεως

CE.A.R.S

3 χρόνια

Marconi University

Αγγλικά, Ιταλικά

6.000€

Γενικές Πληροφορίες

Αν σας ενδιαφέρει, μπορείτε να ενημερωθείτε για το εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην εκπαιδευτική ψυχολογία.

Το εξ αποστάσεως πτυχιακό πρόγραμμα στην Ψυχολογία έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη βάση στην επιστήμη της ψυχολογίας και δίνει την δυνατότητα μεταπτυχιακού σε Ελληνικό πανεπιστήμιο

Το εξ αποστάσεως πτυχιακό πρόγραμμα στην Ψυχολογία έχει διάρκεια τρία έτη, και διδάσκεται στα ιταλικά ή στα αγγλικά, συνδυάζοντας τα ακόλουθα εργαλεία εκμάθησης:

Η τελική εξέταση του πτυχιακού προγράμματος, που αποσκοπεί στην αξιολόγηση της τεχνικής-επιστημονικής και επαγγελματικής προετοιμασίας του φοιτητή, συνίσταται στην ολοκλήρωση και συζήτηση γραπτής διατριβής.

Οι εγγραφές γίνονται όλο το χρόνο και το τελικό κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 6000€ (2000€/έτος).

Εκτός από το εξ αποστάσεως προπτυχιακό ψυχολογίας, μπορείτε να βρείτε και εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην ψυχολογία για περαιτέρω εμβάθυνση και εξέλιξη.

Αναγνώριση Πτυχίου Ψυχολογίας

Αναγνώριση Πτυχίου Ψυχολογίας

Το Marconi University  βρίσκεται ανάμεσα στα Πανεπιστήμια της Ιταλίας που διαθέτουν Προπτυχιακό και Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ψυχολογία τα οποία πληρούν τα κριτήρια που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων Ψυχολόγων αναφορικά με το EuroPsy. Για να δείτε πληροφορίες σχετικά με το EuroSpy δείτε εδώ.

συχνες ερωτησεις

Οι εγγραφές για το 2023 έχουν λήξει

Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε με την εγγραφή σας θα πρέπει να μας αποστείλετε τα παρακάτω έγγραφα με email στο [email protected]

1. Απολυτήριο Λυκείου

2. Ταυτότητα

3. Βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά

4. Αποδεικτικό γνώσης αγγλικών

Εφόσον λάβουμε τα έγγραφά σας και σας ενημερώσουμε ότι γίνατε αποδεκτός/-η για εγγραφή στο πανεπιστήμιο, για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας, θα πρέπει να καταλάβετε την πρώτη δόση από αυτές που θα συμφωνηθούν συν 90€ διαχειριστικό κόστος. Το διαχειριστικό κόστος δίδεται μία φορά στην αρχή των σπουδών σας. 

Με την μέθοδο της ασύχρονης τηλεκπαίδευσης.

Την τρέχουσα περίοδο οι εξετάσεις διεξάγονται online

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής με έως και 10 άτοκες δόσεις ανά έτος, χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας

σχετικα προγραμματα

Το σεμινάριο στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία διεξάγεται εξ αποστάσεως (online), στα ελληνικά και αντιστοιχεί σε 400 ώρες συμβατικής διδασκαλίας και προσωπικής ενασχόλησης.
Η επιτυχής παρακολούθηση του καινοτόμου αυτού προγράμματος, δίνει τη δυνατότητα στο συμμετέχοντα να ασχοληθεί ως Σύμβουλος Σταδιοδρομίας, Σύμβουλος Καριέρας, Σύμβουλος Εργασίας ή Mentor σε εργασιακά περιβάλλοντα όπως, ΣΔΕ, Σχολές Γονέων, ΚΕΣΥΠ, ΚΔΒΜ των Δήμων, Πολυεθνικές ή μεγάλες Εταιρίες με Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εταιρείες Συμβούλων και Μελετών, ως Υπεύθυνοι Προσωπικής Ανάπτυξης και Επαγγελματικής Εξέλιξης Στελεχών και Υπαλλήλων.

Πληρωμή

Μέσω Τραπέζης

Όνομα δικαιούχου: Αθανασοπούλου Η. – Κουνέλης Π. ΟΕ
Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα
Στοιχεία Λογαριασμού:

IBAN: GR92 0110 2250 0000 2254 4103 512

BIC / SWIFT CODE : ΕΤΗΝGRAA

Με Πιστωτική

Ενδιαφέρεστε για το Πρόγραμμα;

Συμπληρώστε την φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε μας στο facebook