Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

Interior Design Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό | Εσωτερικός Σχεδιασμός |Διακόσμηση

CE.A.R.S

1 ημερολογιακό έτος

Marconi University

Αγγλικά

3.200€

Γενικές Πληροφορίες

To εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στο interior design (Εσωτερικός Σχεδιασμός | Διακόσμηση) είναι ενός έτους (ημερολογιακού) και παραδίδεται με τη μέθοδο της ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης. Η γλώσσα διδασκαλίας είναι τα Αγγλικά και η διδασκαλία του συγκεκριμένου τμήματος χωρίζεται σε μαθήματα και σε διαδραστικές εργαστηριακές δραστηριότητες. Οι εγγραφές γίνονται όλο τον χρόνο.

Σκοπός του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού στο interior design, είναι να προσφέρει στους σπουδαστές του τόσο θεωρητικές όσο και πρακτικές γνώσεις πάνω στον εσωτερικό σχεδιασμό, ώστε να τους επιτρέψει να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της εσωτερικής διακόσμησης.

Εκτός από το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, μπορείτε να δείτε και άλλα εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά σε διαφορετικές ειδικότητες.

ειπαν για εμασ

σε ποιους απευθυνεται

Το μεταπτυχιακό στον Εσωτερικό Σχεδιασμό αφορά άτομα που ενδιαφέρονται να κατανοήσουν τον σύγχρονο εσωτερικό σχεδιασμό, ο οποίος αφομοιώνει πεδία όπως οι τέχνες, η ιστορία του σχεδιασμού, χρωματολογία, διαχείριση υλικών, οικονομικό σχεδιασμό και έξυπνες στρατηγικές πολυτομεακών προοπτικών.

Πιο συγκεκριμένα, το Master εφοδιάζει τους αποφοίτους με την ευχέρεια, την υπευθυνότητα και την ευαισθησία στις μεταβαλλόμενες μοντέρνες ανάγκες, και με την ικανότητα να ελέγχουν ολόκληρη την σχεδιαστική διαδικασία. Ο στρατηγικός σχεδιασμός μαζί με την διαχείριση των ικανοτήτων, συνδέονται με τον πειραματισμό στην δημιουργία και στις αντισυμβατικές μορφές και λύσεις και δίνουν στους φοιτητές τα κατάλληλα εφόδια να ισορροπήσουν την αλληλεπίδραση μεταξύ επιθυμίας, εικόνας και πρακτικότητας.

Οι απόφοιτοι μέσα από μια καινοτόμο προσέγγιση θεωρητικής γνώσης και πρακτικής εμπειρίας , η οποία αναδύεται διαμέσω εικονικών εργαστηρίων, μελετών περιπτώσεων και διαλέξεων από ειδικούς του χώρου, εξασφαλίζουν υψηλή πρακτική και επιχειρησιακή προσέγγιση που δίνει έμφαση στην αναγνωρισμένη και κορυφαία παγκοσμίως ιταλική δημιουργικότητα. Θα έχουν την δυνατότητα να εργαστούν στην βιομηχανία του επίπλου και την διακόσμηση, σε καταστήματα λιανικής ή σε επαγγελματικά γραφεία με ειδικότητα στο χώρο.

διδακτρα

Τα συνολικά δίδακτρα ανέρχονται στα 3200€.

Για να διευκολυνθεί περαιτέρω η διαδικασία πληρωμής οι φοιτητές μπορούν να προχωρήσουν σε αποπληρωμή σε δόσεις. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

προαπαιτουμενα εγγραφης

συχνες ερωτησεις

Μπορείτε να γραφτείτε οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε και να ξεκινήσετε άμεσα

Εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε με την εγγραφή σας θα πρέπει να μας αποστείλετε τα παρακάτω έγγραφα με email στο [email protected]

1. Πτυχίο και Αναλυτική Βαθμολογία

2. Ταυτότητα

3. Βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά

4. Αποδεικτικό γνώσης αγγλικών 

Εφόσον λάβουμε τα έγγραφά σας και σας ενημερώσουμε ότι γίνατε αποδεκτός/-η για εγγραφή στο πανεπιστήμιο, για να ξεκινήσετε τις σπουδές σας, θα πρέπει να καταλάβετε την πρώτη δόση από αυτές που θα συμφωνηθούν συν 90€ διαχειριστικό κόστος. Το διαχειριστικό κόστος δίδεται μία φορά στην αρχή των σπουδών σας. 

Με την μέθοδο της ασύχρονης τηλεκπαίδευσης.

Oι εξετάσεις διεξάγονται online

Ναι. Η αποπληρωμή μπορεί να γίνει και σε έως 10 άτοκες δόσεις χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας. 

Ό,τι χρειαστείτε θα σας δοθεί από το πανεπιστήμιο

σχετικα προγραμματα

Πληρωμή

Μέσω Τραπέζης

Όνομα δικαιούχου: Αθανασοπούλου Η. – Κουνέλης Π. ΟΕ
Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα
Στοιχεία Λογαριασμού:

IBAN: GR92 0110 2250 0000 2254 4103 512

BIC / SWIFT CODE : ΕΤΗΝGRAA

Με Πιστωτική

Ενδιαφέρεστε για το Πρόγραμμα;

Συμπληρώστε την φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε μας στο facebook