Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

Εξ αποστάσεως σεμινάριο στην τουριστική και ξενοδοχειακή νομοθεσία

CE.A.R.S

300 ώρες

CE.A.R.S

Ελληνικά

200€

Γενικές Πληροφορίες

Το  σεμινάριο στην Τουριστική και ξενοδοχειακή νομοθεσία διεξάγεται εξ αποστάσεως (e-learning), στα ελληνικά και αντιστοιχεί σε 300 ώρες συμβατικής διδασκαλίας και προσωπικής ενασχόλησης.

Αίτηση μπορούν να κάνουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι εφόσον έχουν τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου.

Γίνεται έκπτωση κατόπιν συνεννόησης σε ομαδικές εγγραφές (άνω των 5 ατόμων), ανέργους (κατόχους κάρτας ανεργίας) και φοιτητές.

Γενικότερα, γίνεται έκπτωση σε ομαδικές εγγραφές (άνω των 5 ατόμων), ανέργους, (κατόχους κάρτας ανεργίας) και φοιτητές.

Μετά το πέρας του προγράμματος θα δοθεί:

σε ποιους απευθυνεται

Η επιμόρφωση απευθύνεται μόνιμους, εποχικούς αλλά και τους μαθητευόμενους ξενοδοχοϋπαλλήλους καθώς και σε όσους μελλοντικά θα αιτηθούν θέση εργασίας σε ξενοδοχειακή επιχείρηση και επιθυμούν να παρουσιάσουν ένα επιπλέον προσόν.

Εξάλλου, σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 216/2015(ΦΕΚΒ10) του Υπουργείου Τουρισμού η παρακολούθηση προγραμμάτων κατάρτισης από το 10% του προσωπικού του ξενοδοχείου αποτελεί βαθμολογούμενο κριτήριο στην κατηγοριοποίηση τους σε αστέρια. Παράλληλα, η επιμόρφωση μοριοδοτεί τους κατόχους σε προκηρύξεις εκπαιδευτών, στελεχών και ομάδων έργου του ΙΝ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. (Ι.Ε.Κ., Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, Κ.Δ.Β.Μ. Δήμων) αποκλειστικά για θέματα της ειδικότητας του Τουρισμού. και οδηγεί στην απόκτηση βεβαίωσης – πιστοποίησης παρακολούθησης ειδικευμένης επιμόρφωσης.

στοχοι

Η διάρκειά του προγράμματος είναι 300 ώρες και διδάσκεται εξ ολοκλήρου με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης. Οι 300 ώρες περιλαμβάνουν το χρόνο μελέτης του εκπαιδευτικού υλικού, χρόνο για αναστοχασμό πάνω στο υλικό, το χρόνο μελέτης, έρευνας και συγγραφής των εργασιών. Σκοπός του προγράμματος είναι να καταρτίσει τους εκπαιδευόμενους στα βασικά σημεία της τουριστικής και ξενοδοχειακής νομοθεσίας.

δομη

Το σεμινάριο αποτελείται από τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

Extra Παροχές

Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος:
Γεώργιος Χούρης (M.Sc., Med.) εκπαιδευτής σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης

διαδικασια εγγραφης

  • Συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής
  • Εξοφλήστε το ποσό των 200€
  • Σκανάρετε και αποστείλετε στο [email protected]  την απόδειξη πληρωμής
  • Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αίτησης σας, θα σας δοθούν οδηγίες για την εγγραφή σας στην πλατφόρμα, ώστε να μπορέσετε να ξεκινήσετε την μελέτη σας άμεσα

σχετικα προγραμματα

Το μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην Ασφάλεια στον τομέα των Ξενοδοχείων και του Τουρισμού απευθύνεται σε ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα και λοιπές τουριστικές επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους σε θέματα ξενοδοχειακής και τουριστικής ασφάλειας.

Πληρωμή

Μέσω Τραπέζης

Όνομα δικαιούχου: Αθανασοπούλου Η. – Κουνέλης Π. ΟΕ
Τράπεζα: Εθνική Τράπεζα
Στοιχεία Λογαριασμού:

IBAN: GR92 0110 2250 0000 2254 4103 512

BIC / SWIFT CODE : ΕΤΗΝGRAA

Με Πιστωτική

Ενδιαφέρεστε για το Πρόγραμμα;

Συμπληρώστε την φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε μας στο facebook