Εξ αποστάσεως σπουδές | Online Πτυχία – Μεταπτυχιακά – Διδακτορικά | Εξ αποστάσεως Σεμινάρια

Blog

Διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων: μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως

διοικηση-εκπαιδευτικων-μοναδων

Εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ηγεσία

To εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό στην Εκπαιδευτική Ηγεσία είναι ενός έτους (ημερολογιακού) και παραδίδεται εξ αποστάσεως με την μέθοδο της ασύγχρονης τηλε-εκπαίδευσης και έχει ήδη αναγνωριστεί στην Ελλάδα.

Το μεταπτυχιακό έχει σχεδιαστεί για όσους αναζητούν ρόλους ως ηγέτες στον τομέα της εκπαίδευσης, εκθέτοντας τους στην καινοτόμο έρευνα και την εμπειρία στην ηγεσία, διαχείριση και διοίκηση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Διδασκόμενο από έμπειρους επαγγελματίες και ερευνητές του τομέα, το πρόγραμμα ενσωματώνει τη θεωρία και την πράξη που επιτρέπει στους αποφοίτους να αποκτήσουν ακαδημαϊκές και πρακτικές δεξιότητες στην προφορική επικοινωνία, επίλυση προβλημάτων, κριτική σκέψη και οικοδόμηση ομάδων. Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ


Δημόσια Διοίκηση στην Εκπαιδευτική Διοίκηση (DMPA)

Ο σκοπός αυτού του  Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών είναι να προετοιμάσει και εξειδικεύσει στελέχη της εκπαίδευσης, τα οποία υπηρετούν ήδη ως μάχιμοι εκπαιδευτικοί, διευθυντές, σχολικοί σύμβουλοι, υπεύθυνοι εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, ή ως διοικητικά στελέχη εκπαιδευτικών υπηρεσιών και φορέων, προϊστάμενοι εκπαιδευτικών υπηρεσιών, υπηρεσιών επαγγελματικής κατάρτισης και δια βίου μάθησης, κλπ. ή όσους πρόκειται να απασχοληθούν στον εκπαιδευτικό τομέα σε όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών και διοικητικών δραστηριοτήτων, προσφέροντας γνώσεις, ικανότητες και δεξιότητες στη διοίκηση των εκπαιδευτικών οργανισμών στο πλαίσιο της τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Εκπαιδευτική  Διοίκηση (MΕA) στοχεύει να αναπτύξει στους φοιτητές την ικανότητα έρευνας και ανάλυσης, σύνθεσης και δημιουργικότητας, τονίζοντας παράλληλα τη ζωτική σημασία της πληροφόρησης και της τεχνολογικής ανάπτυξης, και ευαισθητοποιώντας τους σε ηθικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά, περιβαλλοντικά και διεθνή προβλήματα που επηρεάζουν τη ζωή και τη λειτουργία των εκπαιδευτικών μονάδων, οργανισμών και υπηρεσιών. Στοχεύει επίσης στην παροχή σπουδών υψηλής ποιότητας με αποδέκτες όσους φιλοδοξούν να γίνουν «ηγέτες» στον τομέα αυτό και προετοιμάζει τους φοιτητές/τριες να αναλάβουν διαρκώς αυξανόμενες και σύνθετες ευθύνες στον τομέα αυτό.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Διαβάστε επίσης